Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbreda.nl


  Paragnosten in Breda geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Medium lola, wat heerlijk spontane vrouw ben je toch en ziet veel wat je niet kan weten wat ook nog is uitgekomen zeker niet lang draderig daar hou ik van.
Zeker een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Pietsje met paragnost Lola   Ervaring van Pietsje met paragnost Lola   Ervaring van Pietsje geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Desteny, weer tevreden en gerust gesteld opgehangen. Ken je al zo erg lang en je hebt altijd gelijk gehad in alles. Vertrouw er nu dus ook weer op dat je goed zit. Zeer goed medium. X.




Ervaring van B met paragnost Desteny   Ervaring van B met paragnost Desteny   Ervaring van B geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,

Eindelijk had ik je gisteren te pakken, echter was de verbinding, van mijn kant uit slecht. De belangrijkste informaties die je hebt gegeven, hoorde ik gelukkig wel. Een hele positieve reading was het. Nu is het afwachten.

Liefs xxxx.




Ervaring van Seyhan met paragnost Sabine   Ervaring van Seyhan met paragnost Sabine   Ervaring van Seyhan geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Moni
  Ervaring met paragnost Moni
  Lieve Moni, mijn belminuten waren op. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Wie weet spreken we elkaar over een paar maanden nog eens.




Ervaring van S. met paragnost Moni   Ervaring van S. met paragnost Moni   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Antoinette.




Ervaring van Antoinette van der Kaaij met paragnost Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij met paragnost Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Bedankt Adora voor je liefdevolle raadgevingen. Zeker die van de 10 affirmaties per onderwerp. XXX.




Ervaring van anoniem met paragnost Adora   Ervaring van anoniem met paragnost Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je bent een hele lieve vrouw die me altijd gerust stelt, na elk gesprek. Ik bel je vaak met dezelfde vraag en je blijft altijd even vriendelijk. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van Ritu met paragnost Sabine   Ervaring van Ritu met paragnost Sabine   Ervaring van Ritu geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Vanavond een email consult van Romyna ontvangen, fijne en duidelijke uitleg. Romyna zit altijd er bovenop wat betreft tijd en het omschrijven van een persoon. Ze is een prachtig mens en ik kan haar nog zo vaak bellen met dezelfde vraag en blijf me altijd helpen hierin. Super vrouw.




Ervaring van L met paragnost Romyna   Ervaring van L met paragnost Romyna   Ervaring van L geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met paragnost Sophia   Ervaring van Saar met paragnost Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique je bent gewoonweg geweldig.
Ik bel u heel veel en wat jij voorspeld komt ook altijd uit.
Je bent een echte topper.

Vele lieve groetjes Sandy.




Ervaring van Sandy met paragnost Monique   Ervaring van Sandy met paragnost Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Lieve Adora, heel heel veel dank voor het mooie gesprek dat ik met u heb gehad. Op korte tijd kon je op al mijn vragen antwoorden, zonder tijd te rekken. Jij bent de bovenste beste op deze lijn. Veel groetjes van een heel tevreden mens. Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Adora   Ervaring van R met paragnost Adora   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met paragnost Kiki   Ervaring van M met paragnost Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merel
  Ervaring met paragnost Merel
  Bedankt merel. Het was er volledig op ,alhoewel u van de situatie niks wist. Heel verhelderend. Grt dame van vanmorgen die geexplodeerd was.




Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique is zo'n lieve vrouw en geeft veel duidelijkheid. Vaker gesproken en heeft het bij het rechte eind. Veel met haar gelachen en geen vraag is haar te gek al stel je het vaker en welk vlak je de vraag ook stelt. Aantal dingen zijn al uitgekomen nu nog even op een paar dingen het afwachten en hoop dat dit ook gaat uit komen. Deze vrouw is het gesprek waard voor als je een eerlijk en oprecht consult graag wilt.




Ervaring van N met paragnost Monique   Ervaring van N met paragnost Monique   Ervaring van N geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Super lieve vrouw. Is super met haar voorspellingen, deze komen uit.




Ervaring van Linda met paragnost Cassandra   Ervaring van Linda met paragnost Cassandra   Ervaring van Linda geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Dag lieve Anny, hierbij de bevestiging van de gps dat deze er idd niet zat. Dit heb jij erg gord gezien gevoeld. Hopelijk komt het nu uit en goed met de man waar mijn hart ligt. Ik spreek je snel weer. Bedankt. Liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Anny   Ervaring van F met paragnost Anny   Ervaring van F geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met paragnost Tineke   Ervaring van Sheri met paragnost Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Het is niet altijd even eenvoudig maar dank zij uw steun blijf ik wel volhouden. Het gaat zoals u zei veel beter nu dat ik mijn grenzen aangeef. De oelewappers buiten de deur houden hahaha. Tot sprekens.




Ervaring van Denise G. met paragnost MB Rhais   Ervaring van Denise G. met paragnost MB Rhais   Ervaring van Denise G. geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Heel mooi dat u contact hebt kunnen leggen met mijn overleden zoontje. Ik heb Goddank mijn antwoorden. Dankjewel lieve Johannes. Ik heb eindelijk rust.




Ervaring van Natasja met paragnost Johannes   Ervaring van Natasja met paragnost Johannes   Ervaring van Natasja geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hey Anouk, nog niet zo lang geleden met jou gebeld over een persoon die ik zeer lief heb. Jij vroeg daarbij ook of er een kind was en ik zei nee. Maar deze week heeft hij me iets verteld uit het verleden. Je had dus volledig gelijk. Ik bel je hier nog eens over wanneer je bereikbaar bent.




Ervaring van Nathalie met paragnost Anouk   Ervaring van Nathalie met paragnost Anouk   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili, ik sprak je deze morgen over mijn mama, je zei me het zal half januari volgend jaar gebeuren als het zover is dan laat ik het je weten, echt ik hoop dat het in orde komt voor mij.
Dat mijn droom mag uitkomen, ik ben echt benieuwd.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Eerste wat Barthie vroeg was of de persoon waar ik gevoelens voor heb in het buitenland woonde; ja. We zitten in een lastige situatie, maar ik vertrouw erop wanneer de tijd rijp is dat we hier uitkomen. Ook fijn om te horen dat alles op het gebied van het werk goedkomt. Nogmaals dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta,
Wat een geweldig gevoel is het om met u te communiceren.
Je zat er helemaal bovenop. Nu naar het 2de deel daar heb ik nu ook vertrouwen in.
BR dankt u.




Ervaring van Br. met paragnost Vitta   Ervaring van Br. met paragnost Vitta   Ervaring van Br. geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmay
  Ervaring met paragnost Esmay
  Lieve Esmay,

Ik had je net aan de telefoon en helaas waren mijn credits op.
Je bent echt een lieverd. Ik zal mijn best gaan doen om dit verhaal weer goed te krijgen.

Veel liefs,

Je weet wel wie.




Ervaring van anoniem met paragnost Esmay   Ervaring van anoniem met paragnost Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Gelijklopend met de andere kleine schare van goede mediums. Zonder op voorhand wat te weten. Dus naar haar bellen of mailen is het honderd procent waard.




Ervaring van ChrChr met paragnost Erika   Ervaring van ChrChr met paragnost Erika   Ervaring van ChrChr geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Poppy-Jo
  Ervaring met paragnost Poppy-Jo
  Poppy Jo

Ik heb je al meerdere keren gebeld, omdat je heel correct bent en niet alleen de goede dingen verteld.
Telkens komt het ook uit binnen een korte tijd, waarvoor mijn dank.
Voor mij ben je een toppertje.
Bedankt om telkens weer dat vertrouwen te geven.




Ervaring van Je weet wel .... met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Je weet wel .... met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Je weet wel .... geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Lieve Esterella ,

Met 1 woord kan ik je beschrijven gewoon
TOP ..
Je zat er bonk op .
Merciekes om mij terug dat vertrouwen te geven zodat ik verder kan .

grts
I xxx.




Ervaring van I met paragnost Esterella   Ervaring van I met paragnost Esterella   Ervaring van I geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha
ik heb je beloofd om iets te schrijven voor jou dat het uit was gekomen.
En het is ook uitgekomen. YES zo geweldig is dit, en jij zei het me steeds telkens weer en ik elke keer maar zeggen nee ik geloof het niet meer, en toch had je gelijk, ik o zo blij nu en ook met jou.




Ervaring van eim met paragnost Krisha   Ervaring van eim met paragnost Krisha   Ervaring van eim geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Gelijklopend met de andere kleine schare van goede mediums. Zonder op voorhand wat te weten. Dus naar haar bellen of mailen is het honderd procent waard.




Ervaring van ChrChr met paragnost Erika   Ervaring van ChrChr met paragnost Erika   Ervaring van ChrChr geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Mijn lieve Salina, gewoon goed.Je had het gewoon goed gezien in de kaarten. Je zag een verhuizing liggen en dat is inderdaad het geval. Echt super goed van je. Je bent echt een kanjer, echt mijn kanjer. Een hele dikke knuffel voor jou lieve Salin. Je grootste fan :)).




Ervaring van Salinafannetje met paragnost Salina   Ervaring van Salinafannetje met paragnost Salina   Ervaring van Salinafannetje geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden