Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbreda.nl


  Paragnosten in Breda geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gladys
  Ervaring met paragnost Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met paragnost Aylin   Ervaring van Margret met paragnost Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Ineke met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met paragnost Oceana   Ervaring van Chantalle met paragnost Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met paragnost Sharida   Ervaring van Marc met paragnost Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met paragnost Petrus   Ervaring van Marianne met paragnost Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marius
  Ervaring met paragnost Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met paragnost Marius   Ervaring van Mirjam met paragnost Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Heb met Niamh gebeld. wat een eerlijke lieve vrouw. top dank u wel. Echt de beste, Liefs Lies




Ervaring van Lieselot met paragnost Niamh   Ervaring van Lieselot met paragnost Niamh   Ervaring van Lieselot geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Beste Shiloh,
Het contact met jou was heel verrassend, ik heb het even laten bezinken. je hebt me bevestigd dat de stap die ik wil zetten juist is maar me doen nadenken over de manier waarop. Heel erg bedankt. Grtjes E




Ervaring van Eddie met paragnost Shiloh   Ervaring van Eddie met paragnost Shiloh   Ervaring van Eddie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Lieve Biba,
Mijn steun en toeverlaat. Telkens als ik het niet meer zie zitten weet jij me weer gerust te stellen. Ik ben je zo dankbaar. xx N




Ervaring van Nikkie met paragnost Biba   Ervaring van Nikkie met paragnost Biba   Ervaring van Nikkie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met paragnost Louisa   Ervaring van Mireille met paragnost Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maria
  Ervaring met paragnost Maria
  Lieve Maria. Hoe jij sommige dingen kan vertellen is verwonderlijk. Dankjewel je bent de beste. xx Sterre




Ervaring van Sterre met paragnost Maria   Ervaring van Sterre met paragnost Maria   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  De manier waarop Yuorah dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel van Sterre




Ervaring van Sterre met paragnost Yuorah   Ervaring van Sterre met paragnost Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Morgane is snel en heel correct in de dingen die ze aanvoelt. Ze is een echt toppertje , nu begrijp ik waarom haar lijn zo vaak op rood staat ( bezet is ) Liefs Jen




Ervaring van Jennifer met paragnost Morgane   Ervaring van Jennifer met paragnost Morgane   Ervaring van Jennifer geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Wauw Yuorah. Ik heb je nu 2 keer gebeld en telkens was het echt raak. een echt toppertje dus. Tot hoors.




Ervaring van Berlinda met paragnost Yuorah   Ervaring van Berlinda met paragnost Yuorah   Ervaring van Berlinda geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Veel dank weer voor je geduld, je inzichten en je adviezen.




Ervaring van Lisa met paragnost Olga   Ervaring van Lisa met paragnost Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annelies
  Ervaring met paragnost Annelies
  Beste annelies heb jou meermaals
Gebeld nu ook echt veel! ik heb jou uitgeput mr wil hierbij toch een recensie plaatsen deze vrouw is een
Natuur talent alles wat deze vrouw voorspeld komt tot op de draad uit bel haar en je zal het zeker ondervinden
Alvast bedankt voor het geduld
She's the best one

Anouck





Ervaring van Anouck falleyn  met paragnost Annelies   Ervaring van Anouck falleyn  met paragnost Annelies   Ervaring van Anouck falleyn geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeanette
  Ervaring met paragnost Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met paragnost Jeanette   Ervaring van Anna met paragnost Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Lieve Dinah, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Liefs F.




Ervaring van Francis met paragnost Dinah   Ervaring van Francis met paragnost Dinah   Ervaring van Francis geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  Lieve Bibi,
We hebben pas geleden nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in. xx Es




Ervaring van Esther met paragnost Bibi   Ervaring van Esther met paragnost Bibi   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden