Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbreda.nl


  Paragnosten in Breda geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Blessed   Ervaring van Karin met paragnost Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met paragnost Negilia   Ervaring van WT met paragnost Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met paragnost Gazali   Ervaring van Jane met paragnost Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met paragnost Kiki   Ervaring van Enya met paragnost Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met paragnost Yuorah   Ervaring van Daniella met paragnost Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met paragnost Dirk   Ervaring van Solange met paragnost Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met paragnost Nina   Ervaring van amira met paragnost Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met paragnost Leandra   Ervaring van Sonia met paragnost Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met paragnost KC   Ervaring van Adrienne met paragnost KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met paragnost Jos   Ervaring van Sfinx met paragnost Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sim
  Ervaring met paragnost Sim
  Dankje wel voor ons goed gesprek en om de kaartjes te leggen. Dit doet veel deugd. De verbinding viel uit. Heeel veel dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sim   Ervaring van Anoniem met paragnost Sim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jayna
  Ervaring met paragnost Jayna
  Lieve Jayna, wat ben jij goed zeg. Een zeer verhelderende reading gehad. De tijd zal het leren. Ik blijf positief en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik heb fijn en openlijk met je kunnen praten. Je had je zegje in het begin al gedaan en zonder dat ik je iets verteld had, klopte t exact. Dank je wel. ook veel licht en liefde voor jullie. liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met paragnost Jayna   Ervaring van Suzanne met paragnost Jayna   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Malika met paragnost MathildaNili   Ervaring van Malika met paragnost MathildaNili   Ervaring van Malika geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel.
Lieve groet.




Ervaring van ns met paragnost KC   Ervaring van ns met paragnost KC   Ervaring van ns geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met paragnost Cassandra   Ervaring van . met paragnost Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met paragnost Nina   Ervaring van christel met paragnost Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met paragnost Negilia   Ervaring van H.H. met paragnost Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met paragnost Nona-Yo   Ervaring van E.E. met paragnost Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met paragnost John   Ervaring van Anita met paragnost John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met paragnost Gunter   Ervaring van Kato met paragnost Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.




Ervaring van Galina met paragnost Anouk   Ervaring van Galina met paragnost Anouk   Ervaring van Galina geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met paragnost Thaiis   Ervaring van Helena met paragnost Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader.
Dank je.
Warme knuffel en tot snel. Ella.




Ervaring van Ella met paragnost Oceana   Ervaring van Ella met paragnost Oceana   Ervaring van Ella geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met paragnost Zoya   Ervaring van Marcha met paragnost Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tessa
  Ervaring met paragnost Tessa
  wauw Tessa ik ben heel tevreden dat ik u heb leren kennen uw voorspellingen komen echt uit i.v.m. mijn operatie , je komt direct to the point houd je niet langer bezig dan nodig en altijd even vriendelijk tot later jammer dat de sterren maar tot 5 gaan anders.gr.fr.




Ervaring van lenssens francine met paragnost Tessa   Ervaring van lenssens francine met paragnost Tessa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve mensen,
Als je met iets zit bel zeker OLGA. Ze komt niet af met zever. Ze luistert naar je en ze begrijpt hoe de mensen en de wereld in elkaar zit, ze is een top vrouw.
Bedankt liefste Olga. Voor jouw dikke steun.




Ervaring van Gaelle met paragnost Olga   Ervaring van Gaelle met paragnost Olga   Ervaring van Gaelle geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met paragnost Sid   Ervaring van Tessa met paragnost Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra,

Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.




Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Wat een aangename, eerlijke vrouw. Eerlijk maar toch met zachtheid en ze geeft je tips. Een topper.




Ervaring van Annick met paragnost Sabina   Ervaring van Annick met paragnost Sabina   Ervaring van Annick geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Lieve Mathilda, het is altijd zo gezellig om met je te kletsen. Alles wat je zegt klopt tot in de details, je voorspellingen komen ook altijd uit. Je geeft de beste adviezen en bent heel zuiver. 1 van de beste op de lijn en de leukste haha liefs, Ratna.




Ervaring van Ratna met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ratna met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ratna geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Zeer tevreden
Eerlijk en geeft je een goede inzicht.




Ervaring van Liselotte met paragnost Lisa   Ervaring van Liselotte met paragnost Lisa   Ervaring van Liselotte geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden