Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbreda.nl


  Paragnosten in Breda geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met paragnost Sid   Ervaring van E. met paragnost Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met paragnost Sid   Ervaring van Sanne met paragnost Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, bedankt voor je heldere en duidelijke voorspellingen . Jij bent echt een top medium.




Ervaring van Marianne met paragnost Sid   Ervaring van Marianne met paragnost Sid   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dank je wel lieve Sid. je hebt het altijd bij het juiste eind. Door jou krijg ik meer vertrouwen. Ben heel erg blij met jou op deze lijn.




Ervaring van Soraya met paragnost Sid   Ervaring van Soraya met paragnost Sid   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  lieve Sid, wij hebben elkaar tijd geleden gesproken. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Dankjewel Manuela.




Ervaring van Manuela met paragnost Sid   Ervaring van Manuela met paragnost Sid   Ervaring van Manuela geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Je bent een engel en sorry dat ik plotseling moest ophangen. Ik bel je gauw terug en vertel je de status.
Fijne nachtrust en bedankt voor je adviezen .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid,

ik bel je al geruime tijd en je geeft me altijd een goed gevoel. Ik sta versteld van je voorspellingen . Respect.




Ervaring van Lizzy met paragnost Sid   Ervaring van Lizzy met paragnost Sid   Ervaring van Lizzy geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid, Het is altijd fijn om met jou een gesprek te hebben. Het heeft me even geduurd maar het was het wachten meer dan waard. Ik hou je op de hoogte hoe het verder loopt. Groetjes M.




Ervaring van M met paragnost Sid   Ervaring van M met paragnost Sid   Ervaring van M geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid is heel goed in mijn energie lezen. Heel wat kennis en inzichten. Een toeverlaat in deze moeilijke tijden.




Ervaring van Bo met paragnost Sid   Ervaring van Bo met paragnost Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste Sid, er is een voorspelling uit gekomen die jij een paar weken geleden had gezien, voorspeld. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid
Dankjewel voor je mooie consult. je hebt me zo geraakt.Altijd fijne gesprekken,je bent voor mij in ieder geval een kanjer.

Peter.




Ervaring van Peter met paragnost Sid   Ervaring van Peter met paragnost Sid   Ervaring van Peter geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dank je Sid, voor je verhelderend gesprek en inzicht, heel fijn dat je een bevestiging kon geven over mijn verwachting en blijdschap. Liefs je collega Yvonne.




Ervaring van Yvonne met paragnost Sid   Ervaring van Yvonne met paragnost Sid   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hartelijk dank Sid, ik vind jou het allerbeste medium, ongelooflijk hoe je precies ziet wat er speelt en dat je dat heel helder weet te verwoorden. Dat geeft inzicht en rust. Wat een bijzondere gave.

C.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met paragnost Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met paragnost Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  helaas vielen we weg. De minuten waren op maar heel erg dankjewel Sid voor het gesprek ik hoop dat ik hierin het middelpunt kan vinden.




Ervaring van a. warmink met paragnost Sid   Ervaring van a. warmink met paragnost Sid   Ervaring van a. warmink geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste Sid, ik ben heel blij met jou. Jij loodste mij van een diep dal naar weer stralen en de toekomst helder voor me zien. Dank je wel.




Ervaring van Bo met paragnost Sid   Ervaring van Bo met paragnost Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hallo lieve sid, onwijs weer bedankt voor je inzichten. Ik ga aan de slag met jouw tips en vooral om naar het buitenland te gaan. Ik ga mijzelf eens op de nummer 1 plek zetten samen met mijn kind. Je hoort mij wel weer. Ik wens je een fijn weekend knuffels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met paragnost Sid   Ervaring van Barbara met paragnost Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik bel binnenkort zeker terug. Dank u wel voor de heldere inzichten, Marius.




Ervaring van Marius met paragnost Sid   Ervaring van Marius met paragnost Sid   Ervaring van Marius geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, Hartelijk dank voor uw heel goede reading. Ik waardeer het enorm. Dank je. Groet, Anouk.




Ervaring van Anouk met paragnost Sid   Ervaring van Anouk met paragnost Sid   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met paragnost Sid   Ervaring van Sophie met paragnost Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met paragnost Sid   Ervaring van Tessa met paragnost Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Geweldig wat Sid kan zit soms uren te wachten, maar dat is het waard.
Dank je wel.




Ervaring van Jeanne met paragnost Sid   Ervaring van Jeanne met paragnost Sid   Ervaring van Jeanne geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Een zeer goede medium. Kan heel goed invoelen.




Ervaring van Ellen met paragnost Sid   Ervaring van Ellen met paragnost Sid   Ervaring van Ellen geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hartelijk dank Sid voor je wijze en rustgevende woorden. Helaas waren mijn minuten op en konden we het gesprek niet afmaken.




Ervaring van anja met paragnost Sid   Ervaring van anja met paragnost Sid   Ervaring van anja geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met paragnost Sid   Ervaring van Asje met paragnost Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met paragnost Sid   Ervaring van M met paragnost Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Heb je net gesproken, wilde je nog bedanken voor alles wat je me vertelde. Ik ga er zeker iets mee doen.
Groeten Katja.
.




Ervaring van Katja met paragnost Sid   Ervaring van Katja met paragnost Sid   Ervaring van Katja geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met paragnost Sid   Ervaring van Ingrid met paragnost Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dank je Sid voor het fijne gesprek op dit later uur. Heel rustgevend heel knap.




Ervaring van Inge met paragnost Sid   Ervaring van Inge met paragnost Sid   Ervaring van Inge geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid, je voelt alles zo goed aan. Je bent echt geweldig, uw adviezen zijn goud waard. Ik heb er geen woorden voor. Dank je wel Sid.




Ervaring van An met paragnost Sid   Ervaring van An met paragnost Sid   Ervaring van An geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Waar moet ik beginnen lieve meneer Sid. Ik heb u nu al een paar keer gebeld en vannacht (over enen of zo was het) belde ik u zelfs helemaal in tranen op zoals u waarschijnlijk nog weet. Was compleet overstuur vanwege iets wat eerder was voorgevallen op de avond. En al na ons 1e gesprek wist u mij wonderbaarlijk te kalmeren en zelfs aan het lachen te maken. Vanwege beltegoed dat al op was heb ik u toen niet eens fatsoenlijk kunnen bedanken dus belde ik u nog eens kort op. Maar ook deze keer was het gesprek naar mijn gevoel veel te vlug afgelopen dus bij deze mijn hartgrondige dank dat ik dankzij u wel rustig kon gaan slapen. U zette me terug in mijn eigen kracht en zei dat ik gewoon moest vertrouwen op die goede afloop die u ook al eerder had gezien. En dat ik mij daarbij door niets of niemand moest laten beinvloeden of onder druk zetten. Prachtig hoe u dat wist te brengen. Zo diplomatiek maar toch kwam de boodschap meer dan duidelijk over bij mij. Ik mag niemand laten beslissen over mijn leven hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb het nu echt begrepen hoor. Dus super hartelijk bedankt voor uw geruststelling en troost. Was echt geweldig lief.

Judy.




Ervaring van Judy met paragnost Sid   Ervaring van Judy met paragnost Sid   Ervaring van Judy geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Zojuist sprak ik je, wat was het een fijn gesprek. Spijker op de kop en heel erg goed advies en inzichten. Ik laat het je weten, ik heb nu zeker het vertrouwen er in.
Bedankt voor de duidelijke uitleg en tips.




Ervaring van Cathy met paragnost Sid   Ervaring van Cathy met paragnost Sid   Ervaring van Cathy geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met paragnost Sid   Ervaring van Fanny met paragnost Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met paragnost Sid   Ervaring van Selma met paragnost Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met paragnost Sid   Ervaring van Anja met paragnost Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden