Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenbreda.nl


  Paragnosten in Breda geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Mierke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Altijd verrijkend om met Mieke te praten, ze voelt heel goed aan wat er speelt. Een aanrader.




Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke, je bent echt Super Goed in je waarnemingen zonder oordeel. Dat waardeer ik echt. xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mierke   Ervaring van Anoniem met paragnost Mierke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke is een topper en een zuiver medium. Mierke ken ik al zeker 5 jaar en zij verteld je gewoon de waarheid en alles klopt wat ze verteld. Dankjewel, Mierke. Groetjes Asha.




Ervaring van Asha met paragnost Mierke   Ervaring van Asha met paragnost Mierke   Ervaring van Asha geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke, hartelijk dank voor het fijne gesprek van afgelopen week.
Je hebt mijn gevoelens bevestigd.
Ik vond het erg fijn om te horen dat het goed gaat met moeder en oma.
Dank voor jouw lieve en mooie woorden.

Liefs, Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke je bent een schat van een dame die direct mijn probleem doorzag.met veel liefde en geduld stuurde je me een mooie healing voor mijn linkeroog en gaf me veel tips XX.




Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Dank mierke voor alles wat je voor mij en m'n zus doet.
We hebben veel aan je.
Ik raad mierke zeker aan. Ze is heel zuiver en oprecht
.




Ervaring van Michelle met paragnost Mierke   Ervaring van Michelle met paragnost Mierke   Ervaring van Michelle geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen.




Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Je bent een schat, bedankt voor alle mooie bevestigingen en waarnemingen.
Mijn proses word mooi doorgezet.

Heel veel liefs
R.




Ervaring van R. met paragnost Mierke   Ervaring van R. met paragnost Mierke   Ervaring van R. geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.




Ervaring van Kindercoach in spé met paragnost Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé met paragnost Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Hoi Mierke, dank je dat je blokkades hebt los gemaakt waarvan ik zelf nog niet wist dat ik ze had. Dit heeft me de kans gegeven om daar aan te werken zodanig dat ik klaar ben om van de allermooiste dingen des levens te mogen genieten.




Ervaring van A.S met paragnost Mierke   Ervaring van A.S met paragnost Mierke   Ervaring van A.S geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Bedankt lieve Mierke. Afgelopen week een mooie email consult gehad. Het raakte me nog het meest dat je het had over een groene steen die bij mij hoorde. Ik heb u dan ook vanavond gebeld om hier uitleg over te geven waarom het mij zo raakte. Je ben echt een heel zuiver medium.

Bedankt en tot snel.




Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Beste Mierke, net zoals je zei is alles heel vlot verlopen, alles is uitgekomen. Bedankt voor je steun.
Veel liefs J.




Ervaring van jenny met paragnost Mierke   Ervaring van jenny met paragnost Mierke   Ervaring van jenny geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke is zo goed,ze kan details vertellen uit zich zelf. Haar intuitie is super scherp. Ik bel haar al jaren en het is altijd zo zoals ze het omschrijft. soms denk ik lees ze
zoveel uit de kaarten, het is meer haar heldervoelendheid. Geweldig gewoon.




Ervaring van Ch met paragnost Mierke   Ervaring van Ch met paragnost Mierke   Ervaring van Ch geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Dank je voor het fijne gesprek. Heeft me echt geholpen.




Ervaring van Ilsetty met paragnost Mierke   Ervaring van Ilsetty met paragnost Mierke   Ervaring van Ilsetty geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Eerlijk direct consult zonder oordeel. Vraag was op relationeel vlak maar je gaf ook zelf aan dat er verandering op werkvlak was en hoe de situatie zal evolueren. Dankjewel.




Ervaring van E.L. met paragnost Mierke   Ervaring van E.L. met paragnost Mierke   Ervaring van E.L. geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Heel goed Is Mierke, erg hooggevoelig en helderziend.




Ervaring van S.D. met paragnost Mierke   Ervaring van S.D. met paragnost Mierke   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke je bent n zeer lieve, geduldige dame met n zachte stem die alles ziet zoals het echt is. Je begrijpt me volledig en geeft me steun en terug energie. Ik weet nu dat ik er bijna ben en nu nog moet wachten op zijn veranderings proces alleen het geduld maakt het mij soms heel moeilijk. Dit was niet de 1e X dat ik je belde en ik ga je ook zeker nog bellen.
Als dank wil ik je graag n warm knuffel met veel liefde toesturen.
Dat gevoelig weegschaaltje xx.




Ervaring van A. met paragnost Mierke   Ervaring van A. met paragnost Mierke   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Een heel fijn gesprek,deze dame is heel erg lief en warm.veel inzichten gekregen,mooie boodschappen mogen ontvangen. Eveline.




Ervaring van Eveline met paragnost Mierke   Ervaring van Eveline met paragnost Mierke   Ervaring van Eveline geplaatst op 23 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Je bent n zeer lieve, vlotte, gezellige en warme dame die mij eindelijk heeft doen inzien dat ik meer met mezelf moet bezig zijn. Alles wat je zei klopte helemaal. Ik ga zeker m'n best doen om al je raad op te volgen en donderdag ga ik genieten, zowel van mezelf als van ons. Je bent een echte aanrader en staat bij mij als favoriet. Heel veel dank en ik wou dat ik je n knuffel kon geven, tot weder horen. Je weet wel, die met de foto A.&G.




Ervaring van A&G met paragnost Mierke   Ervaring van A&G met paragnost Mierke   Ervaring van A&G geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Deze dame is heeeeeeel goed, wist dingen te vertellen waarbij ze soms mijn gedachte las. heel straf, zit bij mijn top drie op deze lijn, want ik ben niet rap tevreden, ze moeten ECHT heel goed zijn. Verwonderd me dat ze ze niet steeds bezet is.




Ervaring van Marie met paragnost Mierke   Ervaring van Marie met paragnost Mierke   Ervaring van Marie geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Prachtige vrouw zit er knal op. Kreeg energie van jou gesprek mooi.




Ervaring van Stefanie met paragnost Mierke   Ervaring van Stefanie met paragnost Mierke   Ervaring van Stefanie geplaatst op 6 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  hoi lieve mierke je bent een guardian angel .in moeilyke tyden het is een tyd geleden dat ik je gesproken het ben een ex collega van je ada uit rotterdam je geeft duidelyke en goede inzichten. direct en houd mensen niet onnodig aan de lyn. kyk er altyd naar uit als je online bent. je vertelde me drie jaar geleden al dingen die nu uitkomen je bent een geweldige vrouw met zoveel liefde voor dit werk gr bel je gauw.




Ervaring van ada met paragnost Mierke   Ervaring van ada met paragnost Mierke   Ervaring van ada geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke

Ik ben letterlijk en figuurlijk stil geworden van je consult en heb mn tranen laten gaan. Wat jij voelt en zegt is niet in woorden neer te schrijven echt buitengewoon. Je hebt snel alles wat je voelt gezegd voor je me kwijt was. Ik heb je omwille van mijn emoties niet kunnen bedanken je bent een parel. De rozen van mijn moeder deden me goed. Dikke knuffel.




Ervaring van Fk met paragnost Mierke   Ervaring van Fk met paragnost Mierke   Ervaring van Fk geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  hallo mierke. lang geleden. je doet het goed.




Ervaring van ada met paragnost Mierke   Ervaring van ada met paragnost Mierke   Ervaring van ada geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Super goed. Je geeft vertrouwen en goede raad, mooie wijsheid heb je.
Je voorspellingen heb ik al eerder gehoord. Mijn dank is groot.




Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Dag Mierke,
Altijd als ik jou aan de telefoon heb voel ik me rustig.ik zou uren met je kunnen praten.
Je hebt veel dingen gezegd die kloppen.ik probeer je raad op te volgen ook al heb ik het soms moeilijk.
Maar ik hoor je nog wel want jij bent echt een goeie lieve vrouw.
Patricia.




Ervaring van Patricia met paragnost Mierke   Ervaring van Patricia met paragnost Mierke   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Dank je wel lieve Mierke.




Ervaring van Leslie met paragnost Mierke   Ervaring van Leslie met paragnost Mierke   Ervaring van Leslie geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Geeft zoveel door in een paar minuten. Bizar goed.
Gedeeltelijk voorspellingen die verschillende consulenten hebben doorgeven geeft zij in geheel in 1verhaal samengevat door in een mum van tijd. Wow en het verleden klopt als een bus.




Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke,

Je vertelde zoveel en dat klopte precies.
Bedankt voor je wijze raad en inzichten.
Alles zo goed beschreven. Je bent een top medium en collega.

veel liefs,
Collega uit Nederland.




Ervaring van Collega uit Nederland met paragnost Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland met paragnost Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke,
Bedankt voor je voorspellingen en waardevolle inzichten.




Ervaring van collega met paragnost Mierke   Ervaring van collega met paragnost Mierke   Ervaring van collega geplaatst op 18 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke is zuiver en eerlijk.
Ze voeld goed aan wat er aan de hand is. Ze geeft inzicht waar mee je zit.
Ze houdt je in de tegenwoordig tijd.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mierke   Ervaring van Anoniem met paragnost Mierke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Mierke is een super goed medium.houdt je een spiegel voor.ze praat je niet naar je mond en kan op een zachte manier je bewust maken hoe het zit. Alles klopt wat ze zegt. Als je open genoeg bent en haar raad ter harte neemt.kun je bewust handelen .




Ervaring van Sianda met paragnost Mierke   Ervaring van Sianda met paragnost Mierke   Ervaring van Sianda geplaatst op 25 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Je bent een wijze vrouw Mierke. Hartelijk dank voor je inzichten en wijze raad . Liefs x.




Ervaring van Carola met paragnost Mierke   Ervaring van Carola met paragnost Mierke   Ervaring van Carola geplaatst op 3 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Lieve Mierke, bedankt voor je bevestiging tijdens ons gesprek.
zeker voor mij . zelf als collega medium .




Ervaring van Collega met paragnost Mierke   Ervaring van Collega met paragnost Mierke   Ervaring van Collega geplaatst op 16 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden